Bedste brugte bærbar computer under 4000 kr

Artiklen inderholder reklame links (affiliate links)

Er du på udkig efter en ny bærbar computer, måske den gamle er slidt godt igennem tiden, måske holder den ikke så længe strøm på batteriet længere, eller måske er det første gang du skal ud og investere i computer til studiet? 

Uanset årsagen er der rigtig god grund til at kigge på de mange muligheder der er på markedet indenfor brugte bærbare computere, som alternativ at købe en spritny. 

Det kan både være fordelagtigt at spare lidt penge ved at købe en brugt bærbar computer, det kan også være det er fordi du vægter kvaliteten indenfor dit budget højere end selve prisen. Det er det samme som når folk køber en 3-4 år gammel VW Golf, i stedet for at købe en fabriksny bil af billigere mærker. 

Og med studie computeren eller arbejds computeren er netop driftssikkerheden nok endnu vigtigere end udseendet eller det at have “det nyeste nye”, hvad enten det er model eller design.

Her på siden er der før skrevet om netop hvorfor en Lenovo Thinkpad er en ideel model serie at gå efter når vi snakker brugte bærbare computere, og også årsagen til at det lige netop er af sådan type der anbefales i denne artikel. 

Lenovo Thinkpad T460s – tynd og let arbejds laptop der kan arbejde i timevis

Lenovo Thinkpad T460s

Med en pris på lige under 4000 kr hos Refurb.dk er en Lenovo Thinkpad T460s en vanvittig lækker maskine til prisen. 

Vægten er blot 1,36kg og tykkelsen 1,78cm trods sin alder. 

Denne model kommer desuden med et af de bedste tastaturer der er lavet til Thinkpad modellerne, mange af de nyere modeller har fået redesignet tastaturerne som nu er en smule fladere og i manges optik ikke nær så god som de tidligere modeller. 

Det gør maskinen ekstra ideel til folk der skrive rigtig meget, som for eksempel studerende.

Designet er en smagssag men det traditionelle sorte design går aldrig af mode eller ser slidt og uddateret ud. 

Mulighed for dockingstation 

En klar fordel med ældre arbejdsbærbar computer fremfor en nyere model i samme prisklasse fra de velkendte varehuse er at disse modeller har mulighed for at anvende en docking station, så man let og elegant kan koble sig til og fra hjemmekontoret, hvor man typisk vil have en skærm, en mus og et tastatur stående. 

Docking stationer der passer til Thinkpad T460s kan findes brugt til rigtig billige penge

Hos Refurb.dk kan man købe en Pro Dock

Denne kan T460s med lethed klikkes ned i , i selve docken tilsluttes alt dit udstyr og op til 2 skærme med høj opløsning understøttes 

Det giver en fleksibilitet til at bruge den bærbare computer på flere måder hvilket både hjælper på mulighederne men også ergonomien, rigtig mange mennesker kan få gjort mere på kortere tid med flere skærme tilsluttet for hurtigere at skifte mellem browser og mail program eller lignende. 

En rigtig god model 24” monitor kunne for eksempel være denne Dell P2419H hos Proshop

Hvis du vil vide mere om monitors er der tidligere skrevet om dette her

Lang batterilevetid 

Endnu en fordel med Thinkpad T460s er dens gode batterilevetid, og ikke mindst muligheden for at udskifte batterierne med nye og også større batterier så igen er der en vis fleksibilitet med denne model som ikke findes i de billigere nye bærbare computere man finder hos Elgiganten og Power. 

Maskinen oplader desuden mens den sidder i dockingstationen.

Opgraderingsmuligheder 

Fordelen med arbejdscomputere generelt er også muligheden for at lave små opgraderinger, Thinkpad T460s kan opgraderes med mere ram eller større SSD harddisk, samt batteri som tidligere nævnt, det giver mulighed for at kunne anvende maskinen i mange år uden at gå på kompromis med ydeevnen. 

Rigtig god til prisen 

Alle ovenstående punkter argumentere hvorfor en Thinkpad T460s kan ses som værende yderst god “value for money” hvis du er på udkig efter en ny brugt bærbar computer, mulighederne er mange og denne model er bare en af dem, men en rigtig god mulighed efter min mening. 

Thinkpad T460s kan findes hos Refurb.dk her