Gardena Robotplæneklipper information

Gardena Robotplæneklipper måske din næste plæneklipper?

I Marts udgaven af gør det selv bladet er en af testvinderne blandt andre Gardena Sileno Minimo 400, denne plæneklipper har alle de funktioner som de fleste haveejere har brug for, noget der dog ikke nævnes er hvad der er inkluderet i kassen når du går ud og investere i en Gardena robotplæneklipper.

Blandt andet medfølger der et Gardena robotplæneklipper strømkabel, og et Gardena robotplæneklipper guidekabel på 150 meter. Dette er essentielt viden, især længden på guidekablet – for nok er modellen opgjort til at være optimal til haver på op til 400 kvm, men ingen haver er ens, og nogle har måske behov for flere meter guidekabel end andre alt efter hvor mange hjørner og kroge man har i sin have.

Hvis man har mange bede rundt omkring i sin have, har man også typisk brug for flere meter guidekabel end hvis man blot har en stor flade uden forhindringer i sin have.

Skulle man have behov for mere guidekabel eller som andre producenter kalder det: kantkabel til robotplæneklipper – så kan man istedet for at købe fra selve producenten af robotplæneklipperen købe noget elektriker kabel meget billigere i harald nyborg for eksempel.

Så du behøver altså ikke at købe decideret Gardena robotplæneklipper guidekabel hvis du ender med at købe denne model – undersøg blot inden køb af mere guidekabel at tykkelsen er den samme, og at du finder nogle muffer til samling af de 2 kabler som er stabile og vandafvisende så der ikke opstår løs forbindelse mellem de 2 i fremtiden.